De kompromisser med att använda massa-Tech tillägg för att få muskler

Vissa människor går till gymmet för att bygga muskler och styrka. Andra vill få smalare och hålla sig i form. Den bästa kosten för dig beror på dina mål. Få muskler kräver ett kalori överskott. Om du tycker att det är svårt att äta mer eller om du helt enkelt inte kan sätta på vikt, kan Mass vinnare hjälpa. Emellertid, dessa produkter är inte fria från biverkningar. Mass teknik, till exempel, främjar muskeltillväxt och fysisk prestation, men dessa fördelar kommer till ett pris.

Hur fungerar gainers

Gym butiken och http://gainer.se världen förlitar sig på massa Tech att vinna massa och styrka. Tillsammans med NitroTech, fas 8 protein och andra kosttillskott, denna produkt bränslen dina muskler till tillväxt. Vad gör det skiljer sig från många andra är dess höga Carb och kalori innehåll.

Denna MuscleTech protein formel är utformad för hårda Gainers och de som försöker bulk upp. En enda servering, som är lika med fem skopor, ger 840 kalorier, 131 gram fett, 63 gram protein, 8 gram fett och 2 gram fibrer.

Blanda pulvret med komjölk ökar dess kalori värde. En portion av massa Tech med mjölk levererar 1 010 kalorier; Det är nästan hälften av det dagliga rekommenderade kaloriintaget för män. Detta tillägg har också stora doser av aminosyror, såsom glutamin, leucin och valin, samt matsmältningsenzymer som papain och amylas.

Massa Tech gör det lättare att lägga till fler kalorier till din kost och få de näringsämnen som behövs för muskeltillväxt och reparation. Vassleprotein, till exempel, kan öka muskelmassa och minska kroppsfett, enligt en studie av Cardiff School of Sport och hälsovetenskaper. L-glutamin snabbar upp efter träningen återhämtning och minskar träningsvärk. Kolhydrater är de enda näringsämnen som kan brytas ned tillräckligt snabbt för att leverera energi under högintensiv träning.

Trots sin positiva inverkan på motion prestanda och massa vinster, har Mass Tech sina nackdelar. Illamående, magbesvär, uppblåsthet och minskad insulinkänslighet är bara några. Dessutom, denna MuscleTech massa Gainer resultat varierar från en person till en annan och beror till stor del på din träning rutin, matvanor och metabolism. Detta tillägg kan eller inte kan fungera för dig.